WOW..ett nytt inlägg..

Fick höra att jag inte är så aktiv på att skriva nya inlägg här..och det var ju ett tag sen..så nu finns det ju massor att berätta egentligen, bara det att jag inte vet var jag ska börja!
Sista inlägget jag gjorde var ju dagen innan avfärden till Tunisien, så får väl börja med att skriva lite om hur vi hade det där!

Vi överlevde flygresan dit med nöd och näppe, fick någon kladdig massa att äta, samt ett halv glas ljummet vatten på flyget, och toaletterna var sönder..men inga problem i världen kunde hindra oss mammor att upptäcka Afrika..
Ja, Tunisien..måste verkligen upplevas, vi bodde på ett 3 stjärnigt hotell, med vacker utsikt över nån slags gammal rivningtomt. Husomhelst så tycker jag att vi hade en kanon vecka, vacker sandstrand, underbart väder, galen shopping i Medinan, Mia's vackra karaoke sång, couscous, harissa (starkt) och mycket mer! Sen var det liiiite jobbigt med tunisiska grabbar som konstant ville prata.. Så skönt var det att komma hem till barnen och kraaaaama om dom länge!

Nu har iallafall hela sommarlovet gått, det har blivit en del sol och bad vid Vätterstranden
och lite små utflykter här och där, men vi har tagit det lugnt och mest bara "varit".


RSS 2.0