3 dagar kvar..

Åh..vad jobbigt det är att vänta! Men snart..äntligen kommer han. Jag ska åka till Landvetter och möta honom, sen ska vi ha 2 dagar för oss själva i Göteborg, bo på fint hotell och bara njuta och ta det lugnt.
När jag tänker på att han snart kommer hit bara pirrar det i magen, mkt bättre än jul :)

Här händer det grejer..konstiga saker.
Jag har varit och tittat på en lägenhet, det var i söndags. Igår fick jag reda på att om jag vill ha den så är det min, men var tvungen att meddela det senast kl 9 nu idag. Har velat fram och tillbaka hela gårdagen, kunde inte sova inatt för jag kunde inte bestämma mig. Det var en 4:a mitt i centrum på 12:e våningen. Kom iaf fram till att det inte var nåt för oss. Här kan barnen gå ut på gården och leka och man har full översikt över dom. Där hade jag fått följa med dom ut, portlås och så. Så jag tackade alltså nej. Hoppas vi hittar nåt annat.
Men så är det ju det med Osman också, vill ju planera med honom, vet inte vart vi hamnar. Nu kommer han ju att stanna i en månad, så då får vi känna oss för, och planera inför framtiden.

När jag kom till jobbet igår morse så sa ägaren till resturangen till mig att jag inte kan vara kvar där pga ekonomiska skäl. Fatta vad paff jag blev!
Så nu är jag tydligen arbetslös igen..känns inte alls bra och har deppat hela dagen. F-N kan dom bara göra sådär.
Inte så trevlig julklapp, även en kock fick sluta..ja sen vet jag inte, kanske bara blir jugoslaver kvar på det stället.
Iaf, får mer tid med barnen och Osman, så på det viset är det ju bra, blir en lugn jul tillsammans med dom jag älskar. Vi ska nog vara här hemma, och mamma och brorsan kommer hit.

Så standardproblemet, vem ska va tomte? Alltid ett dilemma, kan ju inte låta Osman strutta runt i tomtekläder och prata tomte-engelska..han hade ju fått trauma för resten av livet! Han hade inte vågat komma hit fler ggr, stackarn!

Ida har planerat att ta med honom till skolan också, att han ska vara med henne hela dagen..haha, han är livrädd!
Vad ska han säga till alla barn och läraren, jag tycker ju att han kan berätta hur det är att leva i turkiet.
Men han vill att jag ska vara med honom då också..men det vill inte Ida, hon vill ha honom för sig själv!
Jaja..blir nog säkert bra :)

I helgen är jag barnledig, ska passa på och julstäda ordentligt!
På måndag bär det ju av till Göteborg och då ska allt va tipptopp hade jag tänkt, sen om det varar tills vi kommer hem har jag ju svårt att tro..barnen och mormor ska ju vara kvar här hemma ;)
Näpp..trevlig helg..om det mot förmodan skulle va nån som läser!

 

RSS 2.0