Ja, här var det dött..

Så bra jag är på att uppdatera denna icke besökta blogg!
Kan ju iallafall skriva för min egen skull, så tänkte så här mer än ett år sen förra uppdateringen uppdatera lite.

Osman är här och har fått jobb, han jobbar på ett ställe som heter Magasin, han har till den 15 juni men efter det vet vi inte. Men vi hoppas han får vara kvar för han trivs verkligen!

Ida går i sjätte klass på engelska skolan, hon är superduktig och gillar verkligen skolan. Hon har börjat rida en gång i veckan och tycker det är jättekul.

Daniel går i femman på engelska skolan, han vet att det är en bra skola och kämpar på bra! Han vill börja (igen) på breakdance som han tycker så mycket om, även pingis på kfum.

William går i förskoleklass nu, stora killen, han kan läsa lite och är duktig på allt i skolan men skulle behöva lite mer utmaningar tror jag. William ska börja i Engelska skolan till hösten och det ser han fram emot (jag med)! Han har börjat på taekwondo 2 ggr i veckan, min lilla ninja!

Deniz är snart 1,5 år gammal, tiden går verkligen för fort! Han har börjat på förskola nu, det går ganska bra men det är fortfarande nytt så han är lite ledsen när jag lämnar honom. Han springer runt här hemma och busar för fullt, killen är en pajas!

Jag börjar läsa omvårdnad om en vecka och hoppas att det ska fungera och att barnen håller sig friska så jag kan få någon tid till plugget. Det ska bli jätteroligt att få göra något för mig själv, nu när mammaledigheten är över. Kommer ändå att sakna att mysa med Deniz hela dagarna :)

Får se..vad har hänt mer..
I somras var vi i Turkiet i 2 månader, hyrde en nybyggd lägenhet nära stranden, det var mysigt, men varmt. Vi ska försöka åka i sommar också, fast inte så länge. Men allt beror på jobb och skola så vi får helt enkelt vänta och se.
Hursomhelst har Osman varit iväg en vecka för att träffa sin familj i Alanya och även varit med på hans lillasysters förlovningsfest.
I mars åker jag ner en vecka med mina små grabbar William och Deniz, vi ska bo på hotell och mysa en vecka. Träffa farmor och farfar och såklart fastrarna så mycket vi bara hinner och kan. Det ser vi verkligen fram emot!

RSS 2.0