I väntans tider..

Ja..kanske lite vilseledande men visst väntar jag.
Nu är det 11 dagar kvar tills jag åker till Alanya och tiden går otroligt sakta. Jag blir borta i 2 veckor, tack vare min alldeles underbara lilla mamma som ska passa barnen :D

Osman var ju här en månad och åkte hem igen den 4/1. Vi hade det kanonbra, var underbart att ha honom här, kunna vakna upp tillsammans, käka frukost ihop, busa med barnen osv. Barnen var så glada att ha honom här men det var väldigt jobbigt för dom när han åkte igen, för mig oxå för den delen :(
William grät förtvivlat kvällen innan Osman åkte, jag försökte förklara för honom att vi ska snart träffas igen och i sommar åker vi dit..men William sa att det inte var okej att han åkte iallafall! Inte lätt..
Fatta vad tiden går fort när vi är tillsammans, kändes som några dagar men hade gått en månad!

Just nu bor vi alla fyra i en liten lägenhet i stan. Det har varit en vattenläcka i vår lya så vi fick "evakueras". Så nu har jag valt ny matta till hall och badrum och sitter och bläddrar i tapetkatalogen. Men även om vi "bor" trångt nu i vår tillfälliga lägenhet så är det så himla smidigt att bo centralt, nära till mataffär är ju såååå skönt!
Vill nog stanna kvar här ;) Nackdelen är ju att barnen har åkt buss till skolan och dom har kompisarna hemma. Men dom har inte klagat iaf, blir lite som semester att komma hemifrån :)
Näpp nu ska jag göra en kopp kaffe och kura ner under filten i soffan, är så kallt ute!!!
Tar hela dagen att tina upp ju. Ha det gott!


RSS 2.0