Only 8 days to go!

Hi everyone..
Dont know why i've been writing in swedish when several of my friends/family does'nt speak swedish...
Just wanted to let you now that i'm happy..just 8 days left, then i can see askim benim :) 8 days, thats almost 1 week, and 1 week pass by fast does'nt it? I hope this week does anyway! Can't wait..

Tomorrow its my lovely mam's birthday so i'm thinking of just buying a cake..and some presis..cause i don't feel like doing anything at the moment. Not even baking..even if I enjoy it quite a lot. Don't know what to get her..have some ideas but have'nt decided yet. I really want to give her something she needs, something special..and my mam is an angel for helping me and my kids so much, love her soooo..to bad I don't have enough money to buy her like a nice luxurys caribbean cruise or something like that..thats what she really deserves.

Nope..have to go now..bugger off and leave me alone ;)

Söstra mi

I fredags kom min lilla lillasyster och hennes kusin Karoo äntligen och hälsade på! Första gången syrran var här, har längtat sååå.. Syrran är 18 år, så det kan man väl säga att det var på tiden att hon kom hit;)
Vi har haft 3 mysiga dagar ihop nu men idag var dom tyvärr tvungna att åka hem. Deras mormor är jättesjuk och har inte länge kvar, så dom ville givetvis vara med henne. Så jobbigt, tycker syrran har haft tillräckligt med hemskheter det här året..pappa gick ju nyss bort..

Innan Susanna och Karoo åkte hem så käkade vi på Jensens böfhus..har inget sånt där special O med ett streck igenom..därav Öet i bÖfhus;) Det var riktigt gott och trevligt förstås, barnen fick äta glassbuffé istället för lunch..det var lycka det, dom åt och åt..trodde nästan dom skulle kräkas efteråt. Tur det inte är glassbuffé så ofta för dom hehe.

Hoppas nu iallafall på fler besök från Malmö..och att det inte dröjer så till nästa gång.

Näpp, är astrött, orkar inte skriva en rad till nu, over and out!


yes yes yes!

Nu har jag nåt att se fram emot igen, det behövdes verkligen!

Den 5 augusti åker jag igen, tack snälla snälla mamma som hjälper mig med barnen så mycket.

Den här gången åker jag utan hotell eftersom det var totalt meningslöst förra gången,
Var bara där på förmiddagarna innan jag vandrade iväg till havet i min ensamhet.
 
Eftersom canim benim (Osman) jobbar till ca 19 varje kväll så bestod mina dagar av väntan, hade mycket tid för mig själv. Gillade inte att ligga vid poolen, pallade max en timme sen blev jag så rastlös.
Pool är bra när man har barnen med sig, annars föredrar jag havet. Får sån frihetskänsla vid havet, avkopplande, underbart. Så där lär jag vara mina 2 veckor som det blir nu i augusti, vid havet :)

Nu ska vi bo hos hans farbror och farbroderns fru. Det var där vi var mest förra gången, dom är verkligen supertrevliga och snälla så det blir inga problem. Åh, ska bli så häääärligt :)

Tyckte en vecka var lång tid från barnen, saknade dom en massa massa, nu är det dubbelt så lång tid..shit undrar hur jag ska palla det. Som tur är vet jag att dom har det bäst hos mormor, hade tänkt haft med William till Alanya, men nu hittade jag en biljett , eller mamma hittade en biljett, som det bara fanns en kvar av.

Den går härifrån Jönköping, så ska bli skönt att åka direkt, innan har jag åkt från Göteborg och det är riktigt omständigt. Speciellt om man som jag inte har körkort..och man kommer hem mitt i natten.

William förresten, han blev glad över att få vara hos mormor istället för att åka iväg till Turkiet, haha..

Näpp, nu ska jag städa..på med en massa bra musik på högst volym!   Ha det!


Min askim o jag..

Mina tankar..

Nåt fruktansvärt har hänt, nåt som är så obeskrivligt grymt, fegt och fult. Kan inte beskriva med ord hur jag känner.
Emanuel, du blev bara 24 år, för att 3..jag vet inte vad jag ska kalla dom för,  enligt mig är dom inte ens värda att bli kallade människor, hur kunde dom göra detta mot dig. Hur kunde dom göra så mot din familj..
Vem har rätten att ta en annan människas liv..och just ditt liv..så orättvist!
Kommer ihåg Emanuel..minnen från när jag först träffade honom, han var bara en liten go grabb, en pajas som ville vara i centrum :) En riktigt go kille! Man kunde inte låta bli att skratta åt honom..han hade så mycket att säga..
Var länge länge sedan jag träffade honom, men ändå har han ett speciellt ställe i mitt hjärta, det har han alltid haft, just för att han var en så varm, mysig , mjuk  kille med en underbar sprudlande personlighet.
Kan inte förstå hur man kan göra honom något ont..
Emanuel, vila i frid, sov gott min vän..


Åh..så tröttsamt!

Nä nu måste jag gnälla av mig en massa, ingen som läser här ändå ;)
Barnen slåss vädret är skit..och ja..allt känns bara jobbigt.
Vad är detta för sommarväder egentligen, man skulle ju ligga på stranden och äta jordgubbar ju!
Nu sitter man här och lyssnar på barn som bråkar, smäller i dörrar, har trååååkigt och bara allmänt hopplösa ;)
Pank är man oxå efter resandet så man kan liksom inte hitta på nån bra gratisaktivitet i detta väder heller.
Alla barnaktiviteter inomhus är så svinigt dyra! Som tur är åker Ida och Daniel iväg i helgen, hoppas dom blir lite aktiverade där..det behöver dom verkligen.
Will och jag ska bara mysa, han är min lilla mysgrabb, blir väl en sväng upp till mamma oxå kanske.
Jag vill inte vara här..vill vara i Alanya i solen istället, hos askim benim..det hade varit grejer det :) Saknar saknar...

Och andra sidan är jag glad över att ha varit iväg..men då var det ju kanonväder här..och när jag kommer hem blir vädret skit igen, varför är det alltid så??? Nä..behöver åka iväg igen!

Puss!!!

Hemma igen

Med ångest..vill ju inte åka hem, saknade ju barnen en massa såklart och ville att dom skulle vara med, men älskar allt med Turkiet. Vill inte åka tillbaks! Träffade ju en grabb där sist, som är så himla go och omtänksam och det var underbart att få spendera tid med honom. Synd bara att han var tvungen att jobba så mycket. Vi åkte runt hela Alanya på hans motorcykel, shit så dom kör där, galningar..men jag älskade det!

Fick uppleva en massa, mina dagar var fulla med pool, strand och shopping, kvällar och nätter fulla med uteliv.
Resturangbesök, fester med vänner, var på turkiskt bröllop, middag med hans familj..utflykt till Dim cay och en massa mer. Ja den veckan glömmer jag inte i första taget och nu har jag inget bättre för mig än att leta ny biljett dit.
Nästa gång tar jag nog med Will dit och passar på att åka när Ida och Daniel ska iväg på läger, hoppas mina planer går i lås, resan dit är dyr nu men vill så gärna åka igen i augusti, denna gång blir det utan hotell eftersom jag nu har vänner som har plats för oss. Kan inte tänka på nåt annat just nu..

Ikväll har Will och jag varit hos mamma och myst, stora barnen ville inte följa med så dom stannade hemma och spelade Wii och tittade på film. Dom verkade nöjda med det eftersom dom var lite trötta. Vi åt god middag hos mamsingen sen jordgubbar och efter det hade vi lite turkisk afton med raki, det var gott :)
Nu ska jag sova..natti natt!


RSS 2.0