Höstlov!

Japp barnen har höstlov, så det är fullt hålligång här hemma!

Tycker jag gör inget annat än står och lagar mat och diskar nu men vi har försökt att hitta på lite roligheter också.
 
Vi har bl a varit på muséet och gjort pumpaliknande varelser av sockerbetor, det var kul och annorlunda :) Alla 3 uppskattade detta, William gjorde halsband av mackaroner och en blå gris av en potatis och mackaroner, inget fel på fantasin alltså!
Sen har vi varit på bibloteket och lånat böcker och filmer, det behövs lite "inneaktiviteter" i detta höstrusk men det finns en anledning till att vi försökt hålla oss lite stillsamma denna veckan.
 
Daniel opererades nämligen i tisdags, i munnen. Han hade en extra tand som satt inne i gommen på nåt lustigt vis, och den har nu tagits bort. Så han har 5 stygn i munnen och beordrad att ta det lugnt några dagar.
Passar bra till Halloween nu, han har skrämt sina kompisar med dessa blå trådar i munnen..usch säger jag bara..

Just nu håller jag på att förbereda äcligt ruskig halloween mat till barnen, den kommer att bestå av potatismos med grön karamellfärg ( Häxspya) , prinskorv ( avhuggna fingrar) kommer att dekorera fingrarna med ett mandelspån så det ser ut som en nagel..sen såklart en massa bloding ketchup över detta! Håller på att göra Jelly också, med en del smått och gott i, geléråttor och annat mumsigt..tror nog att barnen kommer att uppskatta detta!

Jag däremot kommer att äta nåt annat göttigt, det lovar jag!

I lördags var jag i Ullared, det var kul men guuuud vad mycket folk, men hann i allafall fynda en hel del, lite julklappar till barnen och en massa kläder till dom, ååh vad roligt det är:) och vilka priser!

Näpp nu ska jag iväg till blomsterlandet och köpa nåt fint till Steve's grav också..blir så fint på kyrkogården med alla tända ljus imorgon (lördag) är verkligen så vackert, barnen brukar vilja vara med och tända ljus, både på graven och i minneslunden för alla släktingar som gått bort.

Imorgon kväll är jag antagligen barnledig, min kära mamma ska passa barnen, kanske blir det utgång då :)


Äntligen en lugn myshelg..

Har verkligen längtat efter en helg där man inte har NÅGOT uppbokat utan bara kan va, mysa med barnen och göra precis vad vi har lust för, så härligt! Helgen började med att vi åkte till min goa mamma igår (fredag), åt  middag bestående av bl a lammfärs-järpar, I löööv lamb..så det gick i :)
Sen blev det chokladkaka med vaniljglass och för dom vuxna även Irish coffee..yum yum.
Stannade över natt där och fick nästan lite hotell feeling när man fick sätta sig vid ett dukat frukostbord i morse.
Kan det bli bättre?!
Idag har vi varit en sväng på stan,vi  har även haft en snabbvisit av mamma, min lilla moster och hennes man här på fika, jättekul att träffa dom! 
Ida har en kompis här som ska sova över, så tjejerna är nöjda, vet faktiskt inte vad dom pysslar med på Ida's rum, men det låter som att dom har roligt iaf.
Daniel är hos en polare och leker, William sitter här och mumsar i sig sitt lördagsgodis. Kvällens planer är att mysa i soffan och kolla Lilla Jönssonligan. Nu ska jag fixa lite grönsaksmys med dipp innan filmen börjar..

Bara SÅ skönt att slappa!

Om det nu skulle va nån som ff kollat in här ibland..

Heeeeej!
Kan medge att jag inte är den bästa bloggaren i världen..finns ju vissa som inte gör annat en bloggar verkar det som, får väl kanske ta mig i kragen och skriva nåt inlägg ibland, nu har det ju bara varit SÅ sällan.
Kan ju alltid skylla på tidsbrist, allt går verkligen i ett känns det som!

Idag är min lilla Ida hemma och är sjuk, ont i huvudet och blek som ett lakan ungefär, inget kul, vi har precis mumsat i oss lite god lunch.
Dammsugaren står här och stirrar elakt på mig..får väl ta och sätta fart igen, puh..ingen rast ingen ro;)
Ha det bäst, dom få stackarna som råkar läsa här ibland..


RSS 2.0